Detingut un home acusat de cometre estrebades de collarets a dones grans a Cornellà de Llobregat

ACN Cornellà de Llobregat - Els Mossos d'Esquadra van detenir el 23 de setembre un home de 28 anys acusat de cometre estrebades a dones grans per robar-los els seus collarets a Cornellà de Llobregat. La investigació es va iniciar el 6 de setembre després que una dona nonagenària va ser assaltada al portal de casa quan tornava de fer la compra. Un home va entrar al seu darrere per treure-li els dos collarets que duia posats, provocant-li diverses contusions i hematomes. Els agents van descobrir que el sospitós havia vigilat i seguit la víctima des d'un supermercat proper al seu domicili, i van determinar la ruta que havia fet l'home, tot i que inicialment desconeixien la seva identitat.

Pocs dies després va produir-se un segon assalt amb el mateix 'modus operandi', i els agents van determinar que es tractava del mateix autor, fet que els va permetre identificar-lo. Es tractava d'un home amb antecedents per delictes de la mateixa tipologia.

Finalment, el 23 de setembre una dotació policial va localitzar i detenir la persona investigada a l'Hospitalet de Llobregat, quan es disposava a cometre un robatori interior d'un vehicle estacionat. L'arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat.

Anar al contingut