Detingut un home al Vendrell un home per traficar amb les drogues que amagava al seu cotxe

Actualitzat

ACN El Vendrell - Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a Coma-ruga (El Vendrell) un home de 37 anys com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Els fets van succeir cap a un quart de tres de la tarda quan una patrulla de paisà va veure un vehicle fent maniobres estranyes i va decidir seguir-lo. El cotxe es va aturar davant un edifici i allà es va produir una transacció de compravenda de drogues entre el conductor i un altre home. Els mossos van identificar l'amo del vehicle i en l'escorcoll li van trobar dos telèfons mòbils i bitllets, però cap substància estupefaent.

El fet de localitzar dos comandaments a distància idèntics els va fer sospitar i després d'utilitzar-ne un, la patrulla va adonar-se que únicament funcionava quan el motor del vehicle estava en marxa. En activar-lo, van sentir un soroll procedent d'una peça del quadre de comandament situat davant dels seients davanters. A continuació, els agents van manipular aquella peça de plàstic completament integrada amb la resta d'elements i instruments disposats i agrupats a la vista del conductor.

A l'interior d'un reduït espai en forma de discret amagatall van trobar diversos embolcalls amb prop de 50 grams de cocaïna i uns 40 grams d'haixix, que en el mercat il·lícit tindrien un valor superior als 3.000 euros. El vehicle va ser traslladat a dependències policials i l'home, que comptava amb diversos antecedents, va quedar detingut. L'arrestat ha passat aquest dimarts al matí a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell. 

Anar al contingut