L'agent detingut treballa a la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat (ACN)

Detingut un mosso acusat de demanar diners a canvi de retirar una denúncia per agressió sexual

L'agent ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial i està en espera de les sancions disciplinàries que li pugui imposar Interior

Redacció/AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un agent de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat acusat d'extorquir un home a qui presumptament va demanar 50.000 euros per retirar una denúncia per agressió sexual que pesava contra ell.

Segons ha avançat El País, l'advocat de l'home suposadament extorquit va denunciar el cas fa unes setmanes davant la divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra. Després d'investigar les acusacions, aquest dilluns van detenir l'agent a la comissaria on treballa.     

El mosso ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial aquest dimarts. Ara està en espera de les sancions disciplinàries que li pugui imposar el Departament d'Interior, al marge de la causa judicial que s'ha obert contra ell. 

Segons el diari, un altre policia que presumptament coneixia l'extorsió i que no va voler-hi participar està investigat per omissió del deure de perseguir delictes. 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut