Detinguts dos menors acusats de violar una jove a Canet de Mar i gravar-ho en vídeo
Han estat detinguts per la policia local de Canet de Mar

Detinguts dos menors acusats de violar una jove a Canet de Mar i gravar-ho en vídeo

El Departament d'Afers Socials informa que els dos menors detinguts per una violació a Canet estan sota la tutela de la DGAIA

RedaccióActualitzat

Dos joves menors d'edat de Canet de Mar, al Maresme, estan detinguts acusats de violació. Es tracta de dos menors tutelats per la Direcció General d'Atenció a la Infància de la Generalitat, que han passat aquesta nit de dissabte a la Fiscalia de Menors. La policia local els ha detingut dissabte al matí i els Mossos d'Esquadra han assumit la investigació dels fets.

Els fets van passar de matinada en plena festa major del poble. Un dels joves hauria violat la dona, mentre l'altre ho gravava. La víctima va rebre atenció mèdica a l'Hospital de Calella.

Tant l'Ajuntament de Canet de Mar com la Generalitat ja han emès comunicats per condemnar de manera rotunda aquesta agressió sexual i posar-se a disposició de la víctima.

El Departament "condemna de la manera més rotunda la presumpta agressió sexual" i ha anunciat que es personarà com a acusació contra els dos joves. La Generalitat insta la justícia "a actuar amb la màxima celeritat per aclarir els fets i amb tota la contundència que correspongui a aquest presumpte delicte".

L'Associació Ex-MENAs, que treballa pels drets dels extutelats, ha condemnat l'agressió i demana no caure en generalitzacions: "El 80% dels MENAs no cometen delictes".


El govern ha fet arribar a la víctima el seu suport i acompanyament, s'ha posat al seu servei "per al que necessiti" i ha posat a la seva disposició tots els serveis de suport a dones que han patit violència masclista.

Des de fa uns mesos, la presència d'aquests menors ha generat polèmica entre els veïns. Al març, un home va entrar en un centre d'acollida amb una arma blanca sense causar ferits. Per revertir la situació, l'Ajuntament de Canet de Mar ha posat en marxa una xarxa de mentors per millorar la convivència.

ARXIVAT A:
MenorsViolència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut