Dinder Club, l'app de cites per a persones amb discapacitat intel·lectual, arriba a Lleida

Els creadors de la iniciativa volen que acabi funcionant a tot el territori català
Redacció
TEMA:
Tecnologia

Les persones amb discapacitat intel·lectual troben dificultats a l'hora de socialitzar a través d'aplicacions. Per això va néixer, fa menys d'un any, Dinder Club, la primera iniciativa que posa en contacte membres d'aquest col·lectiu i facilita les relacions d'amistat o afectives.

Ara, els impulsors del projecte van un pas més enllà i volen estendre-la a altres parts del territori català. Aquest dimecres, han presentat l'aplicació a Lleida, amb l'objectiu que les persones que viuen en entorns rurals o disseminats també puguin posar-se en contacte entre elles.

"Per a mi seria útil per conèixer gent, tenir amics i amigues, sortir a sopar... Hem de tenir una oportunitat", ha valorat Josep Maria Portillo, usuari de la Fundació Aspros.


A Barcelona ja té unes 600 persones inscrites, i començarà a funcionar en terres lleidatanes quan tingui almenys 15 usuaris.

"L'objectiu és crear un espai on les persones del col·lectiu puguin trobar relacions amistoses i amoroses de manera segura", ha explicat Max Roures, un dels fundadors.

 

ARXIVAT A:
Drets humans Tecnologia
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut