Agents dels Mossos en l'escorcoll al carrer Aiguablava de Barcelona
Agents dels Mossos en l'escorcoll al carrer Aiguablava de Barcelona

Dispositiu policial a Barcelona i Palau de Plegamans per detenir els responsables d'un tiroteig a l'abril a Nou Barris

ACN Barcelona - Els Mossos d'Esquadra han desplegat a primera hora d'aquest dilluns un dispositiu a Barcelona (Barcelonès) i Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) per detenir el responsables d'un tiroteig que va tenir lloc a l'abril a la via pública al districte de Nou Barris. Els agents tenen previst fer mitja dotzena de detencions en sis escorcolls, cinc a la capital catalana i un a la ciutat vallesana. El cas està sota tutela del jutjat d'instrucció 11 de Barcelona. En un dels escorcolls, al carrer Aiguablava de Barcelona, el Grup Especial d'Intervenció de la policia catalana hi ha intervingut per assegurar la zona. En aquest punt estan previstes dues detencions. En l'operació hi participen agents d'Arro i en algun s'ha activat la unitat canina.

La investigació s'ha portat a terme amb un equip conjunt d'investigació entre agents del grup de multireincidents de la comissaria general d'investigació de Barcelona i la unitat d'investigació de Nou Barris.

El tiroteig va tenir lloc a principis d'abril al carrer Góngora de Barcelona i va donar com a resultat una persona ferida.  

Anar al contingut