Un dels accidents ha passat a la carretera C-59, en terme de Palau-solità i Plegamans (Google Maps)

Cap de setmana tràgic amb 3 morts a la carretera en l'inici del pont de la Puríssima

Dissabte i diumenge hi ha hagut tres accidents mortals en què s'han vist implicats vuit vehicles, en total

RedaccióActualitzat

Una dona, una noia de 18 anys i un noi de 29 han mort aquest cap de setmana a Catalunya en tres accidents de trànsit que han tingut lloc a l'inici del llarg pont de la Constitució i la Puríssima d'aquest any.

El primer accident mortal va passar dissabte a Cardona, a la comarca del Bages.

Els altres dos van passar diumenge, amb poques hores de diferència, a Piera, a l'Anoia, i a Palau-solità i Plegamans, al Vallès Occidental.


Xoc múltiple a la C-55

Fins a tres cotxes i una furgoneta es van veure implicats, dissabte a la tarda, per causes que encara s'investiguen, en un accident a la C-55, a Cardona.

La víctima mortal del xoc múltiple era la conductora d'un dels cotxes.


Sortida de via a la BV-2242

El primer accident mortal de diumenge va passar de matinada, al punt quilomètric 3,5 de la carretera BV-2242, a Piera, quan un cotxe va sortir de la via.

Segons el Servei Català de Trànsit, l'avís es va rebre a 3/4 de 5. La víctima és una passatgera de 18 anys, veïna de Piera, que anava al seient davanter.

La conductora va resultar ferida amb pronòstic menys greu i la van traslladar a l'Hospital d'Igualada.

S'investiga per quin motiu el turisme va sortir de la via. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar diverses patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i dues unitats del sistema d'emergències mèdiques.


Xoc frontal a la C-59

L'altre accident mortal va ser una mica abans de les 7 del matí al quilòmetre 5,5 de la carretera C-59, a l'altura de Palau-solità i Plegamans.

En aquest cas, es tracta d'un xoc frontal entre dos turismes i un tercer vehicle implicat. Va morir el conductor d'un dels cotxes, un home de 29 anys veí de Caldes de Montbui.

La víctima mortal és Alexandre Acsensi, de 29 anys i jugador d'hoquei sobre patins de l'equip de Caldes, segons ha informat la Reial Federació Espanyola de Patinatge.

Quatre persones més van resultar ferides amb pronòstic menys greu.

Dues van ser traslladades a l'Hospital de Mollet, una al de Granollers i la darrera al de Sabadell. Es van activar diverses patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i cinc del SEM.

La C-59 va quedar tallada al trànsit en els dos sentits, però es va reobrir al cap d'unes hores.

Amb aquestes víctimes, ja són 152 les persones que han mort en accident de trànsit a la carretera, a Catalunya.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut