Diverses afectacions aquest diumenge compliquen la circulació dels trens de Rodalies (ACN/Gemma Sánchez Bonel)

Es reprèn la circulació de trens a l'R1 i l'RG1 però continuen els talls a l'R4 i l'R8

Afectacions a les línies R1 i RG1, R4 i R8 s'havien afegit a les ja previstes de les línies R3, R4 i R7
Actualitzat
TEMA:
Rodalies

Matí de diumenge amb afectacions a la xarxa ferroviària. Diverses avaries han provocat talls en el servei de Rodalies. No hi ha circulació de trens a la línia R4 entre Martorell i Molins de Rei, i a l'R8 entre Martorell i Rubí, per una incidència a les instal·lacions de Castellbisbal. A hores d'ara, l'avaria ja s'ha resolt, però encara no s'ha restablert la circulació i el transport es fa per carretera.  

D'altra banda, uns minuts abans de les 10 del matí s'ha restablert la circulació a l'R1 un cop solucionada la incidència a les instal·lacions de l'estació de Blanes. Renfe espera que els trens recuperin progressivament les freqüències i horaris de pas habituals.

Tot plegat després que aquesta matinada, el pas d'un tren hagi provocat una avaria a la catenària en aquesta estació i això ha obligat a tallar la circulació de trens de les línies R1 i RG1 en tots dos sentits de la marxa, entre Malgrat de Mar i Maçanet-Massanes. També s'ha hagut d'habilitar durant les primeres hores del matí transport alternatiu amb autobusos entre aquestes dues poblacions.

Des de Renfe han assenyalat al 324 que els tècnics d'ADIF ja estan treballant per resoldre les incidències i restablir el servei el més aviat possible: "No hi ha una previsió exacta tot i que es preveu al llarg d'aquest matí de diumenge".

Canvi de programari

Tot plegat, després d'una matinada en què ja s'havien anunciat afectacions a la circulació de trens de les línies R3, R4 i R7. En aquest cas era per un canvi de software que s'havia de fer a les estacions de Montcada Bifurcació i Cerdanyola del Vallès, aquesta nit. Aquestes afectacions s'han mantingut fins les 10 del matí d'aquest diumenge.

En aquest cas, s'han suprimit alguns combois, i als trams on es fan les obres s'hi ha habilitat un servei de bus alternatiu. En total, hi ha 14 trens afectats.

ARXIVAT A:
Mobilitat Rodalies
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut