Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Barcelona, en una imatge d'arxiu (Guàrdia Urbana)
Barcelona

Dos detinguts per un robatori pel mètode de la taca i gastar-se els diners en un restaurant

Davant d'aquest tipus de furts, la Guàrdia Urbana recomana desconfiar en cas d'ajudes sospitoses per part d'un desconegut

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dos homes pel robatori d'una bossa de mà amb el mètode de la taca, abans de gastar-se els diners de la víctima en un restaurant.

És necessària la col·laboració de mínim dues persones per assaltar algú amb el mètode de la taca. Primer, un dels lladres embruta expressament la roba de la víctima, a qui avisa que s'ha tacat i fa veure que intenta ajudar-la perquè es distregui. Un parany que aprofita el seu còmplice per apropar-se a les propietats de la víctima, una maleta o una bossa de mà, per exemple, i se les endú sense que se n'adoni.

En el cas de les dues detencions fetes pel cos de la policia municipal barcelonina, se sap que després del robatori, els lladres se'n van anar amb la bossa de mà de la víctima i van utilitzar la seva targeta de crèdit per pagar en un restaurant del districte de Ciutat Vella, al centre de la ciutat.


Davant d'aquest tipus de furts, la Guàrdia Urbana recomana estar alerta i desconfiar en cas de distraccions estranyes o ajudes sospitoses per part d'un desconegut.

La policia aconsella que si algú a qui no es coneix intenta tocar-nos o distreure'ns amb qualsevol pretext, el millor és recular, posar distància i, sobretot, no perdre de vista les pertinences.

 

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia Urbana
Anar al contingut