La furgoneta ha quedat atrapada en un camí veïnal molt estret i la brigada municipal l'ha hagut de rescatar (Mossos d'Esquadra)

Dos lladres de coure queden atrapats amb la furgoneta en un camí i acaben detinguts

Els Mossos i la brigada municipal del Pont de Bar rescaten el vehicle per alliberar el pas veïnal i confisquen les eines i el cable telefònic tallat que hi troben a dins

Un camí veïnal molt estret del Pont de Bar, a l'Alt Urgell, ha jugat una mala passada a dos presumptes lladres de coure que aquest diumenge hi van quedar atrapats amb la furgoneta quan intentaven fugir-ne amb cable telefònic sostret.

A primera hora del matí, els Mossos havien rebut diverses trucades dels veïns alertant de la presència d'una furgoneta sospitosa a la zona i una patrulla va trobar el vehicle atrapat al final d'un camí municipal i bloquejant l'accés a un domicili.

Els agents van identificar el titular del vehicle i un altre home, i van trobar-hi eines i cable de coure tallat. Mentrestant, altres patrulles van comprovar que faltaven dos trams de cable telefònic en una zona propera i que hi havia restes del plàstic protector a la llera del riu.

Els Mossos van localitzar diversos trams de cable telefònic tallat (Mossos d'Esquadra)

Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de furt. Més tard, els Mossos i la brigada municipal van poder rescatar el vehicle i alliberar el pas veïnal bloquejat.

Els dos detinguts tenen antecedents i passaran pròximament davant el jutjat de guàrdia de la Seu d'Urgell.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut