Estrasburg

Duran veu "estrambòtic" fer una llista electoral sense polítics, i diu que la UE és del mateix parer

El líder d'UDC ha proposat la presentació d'Unió en solitari el 27-S, amb una llista que no amagarà les sigles i que espera que encapçali Ramon Espadaler

RedaccióActualitzat

El líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, qualifica "d'estrambòtic" el fet que Convergència Democràtica i ERC vulguin fer una llista electoral sense polítics de cara a les eleccions del 27-S. I és que "els parlamentaris són els encarregats de dissenyar les polítiques públiques que després executen els governs", ha afegit Duran.

Després de reunir-se a Estrasburg amb el president del Parlament Europeu, Martin Schulz, i altres líders europeus de la democràcia cristiana, Duran assegura que la Unió Europea és del mateix parer.

El líder d'Unió no creu que una llista sense polítics sigui una bona estratègia per als que volen declarar la independència i els ha recordat que, a part del tema sobiranista, després del 27-S "hauran de pagar les nòmines, els concerts educatius" i gestionar la sanitat, i en aquests temes CDC, ERC i la CUP no pensen el mateix.

Duran i Lleida ha explicat que ha proposat la presentació d'Unió en solitari el 27-S, amb una llista que no amagarà les sigles i que espera que encapçali Ramon Espadaler. Es tracta d'una proposta clara, ha dit Duran, que contraposa als dubtes que li genera el model de llista que proposen les entitats sobiranistes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut