El públic del BBF en una nit d'actuacions al recinte de Sant Adrià de Besòs
El públic del BBF en una nit d'actuacions al recinte de Sant Adrià de Besòs

El Barcelona Beach Festival marxa de Catalunya i es farà aquest estiu a Galícia

La promotora Live Nation no descarta tornar a Barcelona en el futur si es donen les condicions adequades

RedaccióActualitzat

Els responsables del Barcelona Beach Festival (BBF) han anunciat que l'edició 2024 no es farà a Sant Adrià de Besòs i que es traslladen a terres gallegues.

Segons els organitzadors del festival de música electrònica ho fan "davant la impossibilitat d'haver fet el Barcelona Benach Festival 2023" i per mantenir amb vida l'esdeveniment. "Hem decidit fer el camí, una col·laboració amb Galícia per festejar el BBF 2024 a Santiago de Compostel·la". 

L'any passat no es va fer el BBF. L'Ajuntament de Sant Adrià va denegar la llicència d'activitat poques hores abans que s'haguessin d'obrir les portes al públic. Segons el consistori, a la sol·licitud faltava "documentació imprescindible". 

Era el segon any que es trobaven amb problemes: en l'edició del 2022 el permís els va arribar després d'un acord in extremis

La promotora del festival, Live Nation, no renuncia a tornar a Barcelona en el futur si es donen les condicions adequades. 

Pels escenaris d'aquest festival de música tecno han passat artistes tan reconeguts com Avicii, David Guetta, Marshmello, Martin Garrix o Chainsmokers.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut