Steve Tyler en un concert
Julia Holcomb, que va conviure amb Tyler, relata com l'agredia i diu que la va pressionar perquè avortés (Viquimèdia CC BY-SA 4.0)

El cantant d'Aerosmith, Steven Tyler, acusat d'abusar sexualment d'una menor

Una demanda acusa Tyler d'agressió sexual en la seva relació amb Julia Holcom durant la dècada dels 70

Steven Tyler, cantant d'Aerosmith, està implicat en una denúncia d'agressió sexual a una menor. Julia Holcomb que va conviure amb Tyler, ha posat una demanda per uns fets que van passar els anys 70.

A la demanda no cita expressament el nom de Tyler, però Holcomb ha explicat en altres ocasions la seva experiència amb el cantant d'Aerosmith. Segons la revista The Rolling Stones, la demanda inclou, a més, les memòries de Tyler com a prova.

En el llibre biogràfic "Does the noise in my head bother you", Tyler narra que va estar a punt de casar-se amb una "núvia adolescent" i que els pares van signar un paper perquè ell fos qui en tingués la custòdia i així no fos arrestat.

Holcomb ha explicat en altres ocasions que va tenir una relació amb el cantant durant tres anys quan ella tenia 16 anys i ell, 25. La relació fins i tot es va fer pública després d'un concert d'Aerosmith a Portland, el 1973.

Holcomb relata que el cantant la va "coaccionar" perquè cregués que l'abús era en realitat una relació amorosa romàntica. Denuncia que el cantant la va portar a un hotel i va abusar d'ella la mateixa nit que es van conèixer. Afegeix que ell era conscient que ella era menor.

Com recull a les memòries, un any després, el cantant va aconseguir la tutela de la noia i va prometre als pares que li donaria una vida millor. Segons Holcomb, no va complir la promesa, i l'agredia i li donava drogues i alcohol.

La dona també explica que als 17 anys va quedar embarassada de Tyler i que aquest la va pressionar perquè avortés en contra de la seva voluntat.

Després d'això, Holcomb va decidir marxar i tornar a Portland. 

La demanda també apunta que la publicació de les memòries de Tyler va tenir una repercussió negativa en la vida de la noia. En el llibre es defineix l'abús com una "relació amorosa".

ARXIVAT A:
Violència masclistaMúsicaAgressió sexual
Anar al contingut