Trias es podrà defensar en un judici (ACN) (ACN)

El cas del fals compte de Trias a Suïssa anirà finalment a judici

L'Audiència de Madrid rebutja el recurs que van presentar els tres periodistes del diari "El Mundo" que van publicar la notícia
Redacció Actualitzat

El cas del fals compte de l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias a Suïssa anirà finalment a judici. L'Audiència de Madrid ha rebutjat el recurs que van presentar els tres periodistes del diari "El Mundo" que van publicar la notícia. El jutge avala la celebració del judici i considera que no està clarament descartada la infracció penal, perquè en cap moment no s'acredita, diu, la veracitat del que es va publicar l'octubre del 2014.

De fet, es recorda que hi ha un informe de la Direcció General de la Policia espanyola que assegura que no hi ha cap document que atribueixi a l'ara líder del Grup Demòcrata a l'Ajuntament la titularitat del compte en qüestió, tot i que els periodistes citaven fonts del Ministeri de l'Interior. "En el recurs no es desvirtuen els indicis de criminalitat existents", continua l'Audiència, que considera que la valoració final del cas s'haurà de dur a terme en un judici.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut