Accident N340 km 1242 Sant Vicenç Horts
Punt quilomètric 1242 de l'N-340 on aproximadament ha tingut lloc l'accident de matinada (Google street view)

El conductor d'un cotxe mor en caure de 5 metres a l'N-340 a Sant Vicenç dels Horts

Amb aquesta són 97 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes

El conductor d'un turisme ha mort aquest dilluns a la matinada en un accident de trànsit a la carretera N-340 a Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos han rebut l'avís a dos quarts de quatre de la matinada. Per causes que s'estan investigant, el cotxe ha sortit de la via i ha caigut des d'una altura de cinc metres. El conductor i únic ocupant del vehicle ha mort en l'impacte. Es tracta d'un home de 29 anys, veí de Cornellà de Llobregat.

L'accident ha passat al quilòmetre 1.242 de l'N-340, al seu pas per Sant Vicenç dels Horts, on han acudit sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els bombers han hagut de fer tasques d'excarceració de la víctima, que ha quedat atrapada a l'interior del vehicle. 

Amb aquesta són 97 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatSeguretat
Anar al contingut