El totterreny ha patit una sortida de via, ha topat amb una tanca i s'ha incendiat ((Google Street View))

El conductor d'un totterreny, quarta víctima mortal a les carreteres aquest cap de setmana

Ja són 105 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

El conductor d'un totterreny ha mort aquest diumenge en un sinistre viari a la C-66 a Palol de Revardit, al Pla de l'Estany, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s'estan investigant, un totterreny ha patit una sortida de via, ha topat amb una tanca i s'ha incendiat. Les dues persones ocupants han pogut ser evacuades del vehicle, tot i que el conductor, un veí d'Olot de 67 anys, ha mort a conseqüència de l'accident.

La passatgera davantera ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Arran del sinistre, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han efectuat tasques d'extinció, i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l'afectació viària, les autoritats han tallat, en un primer moment, la via en els dos sentits de la marxa i, posteriorment, ha quedat només un carril tallat.
 

Cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes

Amb aquesta víctima ja són quatre les persones mortes en accidents de trànsit a Catalunya aquest cap de setmana.

Aquest dissabte, un noi de 23 anys va morir en un atropellament a la C-59 a Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, després que un cotxe impactés amb un grup de persones que caminaven per la carretera.

La conductora del turisme va quedar detinguda després de donar positiu en el control d'alcoholèmia i, aquest diumenge, els Mossos d'Esquadra l'han deixat en llibertat amb càrrecs.

També aquest diumenge, dos motoristes han mort, un d'ells després de xocar amb un turisme a l'AP-7 a Avinyonet del Penedès i l'altre després de precipitar-se per un barranc de difícil accés a l'N-260 a Toses, al Ripollès.

En total, ja són 105 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 42 de les quals són motoristes.

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut