El cosí de Ruth Ortiz declara en el judici sota l'atenta mirada de José Bretón.

El cosí de Ruth Ortiz diu que Bretón li va confessar: "Els nens són morts"

El cosí i amic de Bretón ha declarat en el judici que continua a Còrdova que l'acusat li va dir durant les visites a la presó que els nens eren morts, que volia escarmentar la seva dona i que els seus germans Rafael i Catalina no dirien res a la policia. L'advocat de Bretón ha assegurat que el testimoni ha dit moltes coses que no són veritat.
Redacció Actualitzat
"Els nens són morts". Així l'hi va assegurar José Bretón, presumpte assassí dels seus fills Ruth i José, a Còrdova, al marit d'una cosina de la seva dona i amic seu, Juan David López. El cosí de Ruth Ortiz ha declarat en el judici que continua a Còrdova pel cas que Bretón li va dir durant les visites a la presó, a més que els nens eren morts, que volia escarmentar la seva dona i que els seus germans Rafael i Catalina no dirien res a la policia.

López ha explicat que va anar a veure'l a la presó dient-li que "veia bé el que havia fet" amb l'objectiu de treure-li informació sobre on eren els nens. En una de les tres vistes que li va fer, Bretón li va dir que "Ruth s'ho havia buscat" i que "no tornaria a veure els seus fills en vida". Quinze dies després, en una altra visita, va trobar un Bretón molt nerviós que es va retractar i va assegurar que "els nens estaven vius". Després d'aquestes paraules, el cosí es va emprenyar i li va recriminar que l"enganyés". Aleshores, l'acusat li va demanar que es quedés i va reconèixer que els nens eren morts i que els seus germans no dirien res.

El testimoni, a més, ha assegurat que Bretón mai li va preguntar pels seus fills durant les seves visites a la presó i que la seva única obsessió era veure Ruth. Per això, l'acusat li va demanar que la convencés perquè el visités.

L'advocat de Bretón ha assegurat que el testimoni ha dit moltes coses que no són veritat.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut