El Cotton House, primer hotel que atendrà malalts de coronavirus a Barcelona

RedaccióActualitzat

El col·lapse del sistema sanitari que pot comportar el coronavirus obliga a buscar solucions per als malalts. Una de les que s'han fet servir a la Xina, Itàlia i altres zones és reconvertir hotels en hospitals temporals. A Catalunya, el Cotton House Hotel és el primer hotel on s'ha activat aquest projecte i ja s'hi espera l'arribada dels primers pacients.

El personal d'aquest cèntric hotel barceloní ha rebut formació específica per a la protecció de la seva salut. I les empreses de neteja, bugaderia i càtering, que prestaran els serveis sota la coordinació de l'hotel, tenen una àmplia experiència a atendre el sector sanitari, tant públic com privat.

 

La Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya (ConfeCat) i el Gremi d'Hotels de Barcelona han posat a disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya establiments hotelers a tot el territori. El Cotton House és el primer, però el sector ja prepara els hotels Praktik Vinoteca i Praktik Bakery per donar servei, si és necessari. Entre els tres poden oferir més de 200 llits.

La reconversió d'hotels s'emmarca en el projecte "Hotel Salut", que es centralitza en l'Hotel AC Victoria Suites de Barcelona. Aquí es recollirà tot el material que arribi o sigui donat per atendre les necessitats d'aquest projecte. Els hotels ja han fet una crida perquè tot aquell que vulgui i pugui col·laborar en el projecte contacti amb l'Oficina Tècnica de Coordinació per mitjà del correu electrònic info@saluthotels.com.

 

Més enllà del tracte dels pacients, el sector hoteler també ha anunciat que garantirà que totes les persones que ho necessitin disposin d'allotjament, ja sigui per raons sanitàries, laborals, perquè no puguin marxar o d'altres.

ARXIVAT A:
Coronavirus Turisme
Anar al contingut