El tren que anva sense passatgers ha sortit de la via per causes que encara no s'han donat a coneixer (Rodalies)

Problemes a l'R3, l'R4 i l'R8 de Rodalies per una avaria a la catenària i un descarrilament

A la línia de Puigcerdà es fa per carretera el tram entre la Garriga i el Figaró, i a les altres dues línies hi ha afectacions entre Martorell i Castellbisbal
Actualitzat
TEMA:
Rodalies

La circulació de trens està tallada a la línia R3 de Rodalies entre la Garriga i el Figaró a causa d'una avaria a la catenària. S'ha habilitat un servei de transport alternatiu per carretera i no hi ha previsió de quan es restablirà el servei, segons han informat Emergències i Adif. 

La incidència s'ha comunicat poc abans de les 2 del migdia. 

No és l'únic problema que hi ha aquest diumenge a la xarxa de Rodalies. Ha quedat restablerta la circulació de trens de la R-4 entre Martorell Central, al Baix Llobregat, i Castellbisbal, al Vallès Occidental, mentre que la R-8 continua tallada amb servei alternatiu per carretera, després que quedés interrompuda pel descarrilament d'un tren sense passatgers aquest matí, segons informa Rodalies.

Per la R-4 circulen dos trens per hora en cada sentit, i el servei de R-8 encara es cobreix per carretera entre Martorell i Rubí.

Fonts del gestor Adif i de Renfe han informat que l'incident, les causes del qual es desconeixen, ha passat cap a les nou del matí durant la maniobra que feia un tren sense passatgers que ha sortit de la via.

 

ARXIVAT A:
Rodalies Renfe
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut