El director del Mobile descarta traslladar-lo a Madrid: "Seguirem a Barcelona"

El responsable del Mobile World Congress, John Hoffman, ha assegurat que no hi ha hagut cap reunió sobre la possibilitat de traslladar-lo a cap lloc
Redacció Actualitzat
TEMA:
Mobile World Congress

El màxim responsable del Mobile World Congress, John Hoffman, ha insistit aquest dimecres que la intenció de l'organització és mantenir l'esdeveniment a Barcelona; d'entrada fins al 2023, tal com marca l'actual contracte.

En la roda de premsa de presentació del saló, que se celebra l'última setmana de febrer a les instal·lacions de Fira de Barcelona, el director del MWC ha negat qualsevol contacte amb la Comunitat de Madrid per un possible trasllat, tal com va insinuar la seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso, la setmana passada.

"Puc assegurar que no hi ha hagut cap debat ni cap reunió sobre la possibilitat de traslladar el Mobile a cap lloc, Madrid inclòs"

Hoffman ha optat per treure ell mateix el tema al final de la presentació, sense esperar el torn de preguntes. "Estem a Barcelona, hem estat aquí des del 2006 i estarem aquí en el futur", ha dit. També és cert que no ha volgut concretar els plans per després del final del contracte, l'any 2023.

Isabel Díaz Ayuso va arribar a afirmar que havien anat parlant amb els organitzadors del Mobile durant setmanes. Ayuso ho va dir en un esmorzar informatiu quan se li va preguntar sobre si pensava fer alguna cosa concreta per acollir el Mobile:

"Ja hem anat parlant, durant setmanes enrere, amb organitzadors"

L'alcaldessa Ada Colau ha respost a Ayuso dient que segur que "voldrà disculpar-se amb la mateixa rapidesa amb què es va expressar fa uns dies". Colau ho ha dit del seu compte de Twitter:

"La ignorància és atrevida. Segur que la Sra. Ayuso voldrà disculpar-se amb la mateixa rapidesa amb què es va expressar fa uns dies. Mentre, a Barcelona seguirem treballant des de la cooperació i posant els objectius comuns al davant d'interessos partidistes."


El gener del 2019, Hoffman sí que va confessar que els esdeveniments polítics després de l'1 d'octubre van portar l'organització a pensar en plans alternatius, que finalment es van deixar de banda.

ARXIVAT A:
Mobile World Congress Ada Colau
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut