Pedro Sánchez i Salvador Illa han fet, via telemàtica, la primera reunió telemàtica amb sis integrants del Comitè Científic de la Covid-19 (Moncloa)

El doctor Antoni Trilla i cinc experts més formen el Comitè Científic de la Covid-19

Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Pedro Sánchez i el ministre de Sanitat, Salvador Illa, han constituït aquest dissabte el Comitè Científic de la Covid-19.

El formen sis científics i experts en salut pública, epidemiologia o virologia, que estaran coordinats pel director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries i la persona que fins avui ha fet els comunicats de l'evolució de la malaltia a Espanya, Fernando Simón.

El cap del servei d'Epidemiologia del Clínic i catedràtic de Salut Pública, el català Antoni Trilla, és un dels sis experts que integren el grup.

També hi són Hermelinda Vanaclocha, subdirectora d'Epidemiologia de la Comunitat Valenciana; María Teresa Moreno-Casbas, infermera i directora de la Unitat d'Investigació de l'Institut de Salut Carlos III; Agustín Portela, viròleg i vicepresident del grup de vacunes de l'Aemps; Inmaculada Casas Flecha, secretària del Centre Nacional de Microbiologia, Institut de Salut Carlos III, i Miguel Hernán, metge, epidemiòleg i professor de Salut Pública de la Universitat de Harvard.

No es descarta que, més endavant, puguin incorporar-s'hi altres especialistes en diversos camps de la ciència i la medicina.

La primera reunió del comitè científic s'ha fet aquest mateix matí per via telemàtica des del palau de La Moncloa. El govern ha respost així a la demanda que es constituís un grup d'experts per assessorar l'executiu en com contenir la pandèmia.

ARXIVAT A:
Coronavirus Pedro Sánchez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut