El gendre de Trump volia crear un canal de comunicació secret amb Rússia

Redacció Actualitzat

El setge contra el gendre de Trump s'estreny. Segons publica el "The Washington Post", Jared Kushner va proposar als russos crear un canal de comunicació secret entre el president electe i el govern de Putin per esquivar la vigilància dels serveis d'espionatge nord-americans.

El diari basa les seves informacions en la intercepció de comunicacions feta per responsables nord-americans entre l'ambaixador rus a Washington i els seus superiors a Moscou.

Kushner, que seria nomenat poc després assessor presidencial en matèria d'afers estrangers, s'hauria reunit amb l'ambaixador rus a la Torre Trump de Nova York al desembre i hauria plantejat establir un canal secret i segur fent servir instal·lacions diplomàtiques russes per esquivar els serveis d'intel·ligència, controlats encara pel govern del president Obama.

 

L'FBI i el Congrés investiguen si l'entorn de Trump va conspirar amb el Kremlin per desgastar el Partit Demòcrata i afavorir la victòria del republicà en la carrera a la Casa Blanca.

Ja fa setmanes que l'FBI té Kushner en el punt de mira per unes trobades amb el president d'un banc rus sancionat per Washington. Kushner és el marit d'Ivanka Trump, i un dels principal assessors presidencials.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut