El gest viral de Kate Winslet amb una nena que l'entrevistava: "No has de tenir por"
- TEMA:
- Viral
Va passar durant una roda d'entrevistes a Kate Winslet per promocionar la pel·lícula "Avatar: el sentit de l'aigua" a Alemanya.
La Martha, una nena d'onze anys acreditada per un programa del canal ZDF, la televisió pública, que anima la canalla a dedicar-se al periodisme, estava molt nerviosa i va confessar a l'actriu que aquella era la primera entrevista que feia en la seva vida.
Lluny de causar-li cap molèstia, l'estrella de Hollywood va solidaritzar-se amb la petita reportera perquè fes "la millor entrevista de la història", i amb unes paraules comprensives, la va encoratjar a demanar-li el que volgués.
Entre bambolines, ho va enregistrar, en un vídeo que s'ha fet viral, Liv Marks, una periodista més experimentada a adreçar-se a les cares més conegudes del cine i la música.
Abans de començar a gravar, Winslet es va acostar a la nena i va parlar-hi per encoratjar-la. Aquesta va ser la conversa:
Winslet: Saps què? Aquesta entrevista serà la millor de la història, d'acord?
Martha: D'acord.
Winslet: Saps per què? Perquè tu i jo acabem de decidir que ho serà. Hem decidit que serà una entrevista fantàstica. Em pots preguntar el que vulguis. No tinguis gens de por, tot serà genial, d'acord?
Martha: D'acord.
Winslet: Estàs preparada? Doncs endavant, fem-ho!
I, tornant al seu registre formal, la guanyadora d'un Oscar es va incorporar per respondre a la periodista infantil. Les imatges d'aquest improvisat making of s'han escampat per la xarxa com la pólvora.
Arreu del món, els elogis a Winslet per la seva empatia es multipliquen a mesura que passen les hores:
Èxit, professionalitat i molt compromís
Kate Winslet, la recordada Rose de "Titanic" (1997), film que va rodar amb vint-i-pocs anys, és una intèrpret d'ampli registre.
Amb una setantena llarga de pel·lícules a les espatlles des de principis dels noranta, ja fa temps que Winslet, nascuda a Reading, al Regne Unit, el 5 d'octubre de 1975, s'ha guanyat el respecte i l'afecte de la professió pel seu compromís social.
El novembre de l'any passat, va transcendir que havia donat més de 19.000 euros a una família britànica que havia de pagar factures de llum altíssimes per mantenir encesa la màquina que dona oxigen a la seva filla de 12 anys, amb paràlisi cerebral i problemes respiratoris crònics. La mateixa actriu es va posar en contacte amb la família en assabentar-se que havia iniciat una campanya de micromecenatge.
També ha destacat pel seu posicionament feminista i el rebuig a la cosificació de les dones. En aquest sentit, es va fer famós el seu discurs en rebre el premi BAFTA del 2016 pel seu paper secundari a "Steve Jobs".
Va disparar amb bala contra un antic professor de teatre, que, quan tenia 14 anys, li va dir que no faria carrera perquè estava massa grassa:
A la sèrie "Mare of Easttown" (2021), en què interpretava una policia d'un poble marginal de l'estat de Pennsilvània, als Estats Units, va demanar aparèixer pràcticament sense maquillar.
"Sé quantes arrugues tinc al voltant dels ulls; sisplau, torneu-me-les a posar", va exigir Winslet a la plataforma HBO quan, en un cartell promocional, va aplicar filtres a la seva imatge.
L'actriu va guanyar un Emmy per la interpretació, en aquesta sèrie, de Mare Sheehan, a la qual va voler interpretar mostrant "una imatge real" d'una dona de de més de quaranta anys.
Per això, va demanar a l'equip d'il·luminació que el seu rostre no es "veiés millor" a càmera i va impedir al director, Craig Zobel, que modifiqués per ordinador el seu cos en una escena sexual.