Taylor Swift està fent la primera gira en cinc anys (EuropaPress/Casey Flanigan/Imagespace Via Zu Dpa)

El gest viral de Taylor Swift increpant, en plena cançó, un vigilant que amonestava una fan

La seguidora ha explicat que el guàrdia de seguretat els estava cridant l'atenció tota l'estona, sense motiu
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Taylor Swift ha enlluernat els fans en un concert a Filadèlfia aquest cap de setmana, i també s'ha fet viral pel gest que ha tingut cap a una de les espectadores. En plena actuació de l'èxit "Bad Blood", la cantant nord-americana ha demanat a un vigilant de seguretat que cridava l'atenció a una fan que deixés de fer-ho.

En el vídeo que s'ha viralitzat, es veu com Swift crida cap al públic "Ja està bé!" i ,després, "No estava fent res" i "Ei, para!", sense aturar la cançó ni el ball:

La intèrpret i compositora d'èxits com "Shake It Off" no ha fet cap comentari a les xarxes socials sobre els fets, que van passar durant un concert al Lincoln Financial Field.

Qui sí que ha parlat és la noia a la qual ha defensat. Es diu Caitlin i, segons ha explicat a TikTok, el guàrdia de seguretat les estava increpant per tot el que feien, sense motiu: "El vigilant ens molestava tota l'estona. No parava de dir-nos que no toquéssim la tanca i, féssim el que féssim, ens estava a sobre contínuament", ha explicat. 

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Caitlin Gabell

Segons ella, Swift es va adonar que només eren un grup d'amigues passant-ho bé i per això les va defensar, va fer fora el vigilant i els va regalar entrades per a un concert. 

Taylor Swift és l'artista femenina més ben pagada (EuropaPress/Casey Flanigan/Imagespace Via Zu Dpa)

L'artista continua aquests dies la gira "The Eras Tour", la primera que fa en cinc anys

No és la primera vegada que algú fa un toc d'atenció com aquest des de dalt de l'escenari. També ho va fer Alejandro Sanz fa uns anys, quan va parar un concert per expulsar un home que agredia la seva acompanyant. 

 

 

ARXIVAT A:
Música Estats Units
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut