Meritxell Budó i Pere Aragonès en una reunió del govern (ACN)
Meritxell Budó i Pere Aragonès en una reunió del govern (ACN)

El govern demana aïllar els violents: "Aquesta és la imatge que volen de l'independentisme"

Tant Pere Aragonès com Meritxell Budó lamenten els incidents i demanen "depurar les accions no justificades"

RedaccióActualitzat

Els aldarulls d'aquesta nit passada han provocat crides d'advertència des del govern. La seva portaveu, Meritxell Budó, ha lamentat els aldarulls i ha demanat que s'aïlli els manifestants violents. Són declaracions fetes a Televisió Espanyola.

"Que mirin d'aïllar les persones amb comportaments violents perquè precisament aquestes actituds, aquestes imatges són les que volen presentar com la realitat de l'independentisme, i l'independentisme mai s'ha mobilitzat massivament d'aquesta manera."


Budó ha explicat que hi ha hagut "altercats que han causat un grup de persones violentes que van amb la cara tapada, amb actituds provocadores" i que la policia "ha hagut d'actuar" per les accions d'aquests manifestants.

La portaveu de l'executiu de Quim Torra ha apel·lat "la gent perquè es mobilitzi de manera pacífica i cívica".


Aragonès alerta d'un "155 encobert"

En aquesta mateixa línia, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat allunyar-se de "totes les actituds violentes" per no regalar la possibilitat d'un "155 encobert":

 

 

Colau: "Els incendis posen en risc la seguretat"

Ada Colau: "No volem presons injustes ni càrregues contra gent pacífica" (ACN)

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebutjat en un tuit la presó contra els dirigents sobiranistes, les càrregues policials "contra gent pacifica" dels últims dies i també els "incendis" d'aquest dimarts a la nit a Barcelona. Colau considera que aquests aldarulls "són inacceptables i posen en risc la seguretat de veïns".

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésPolicialJudicial
Anar al contingut