Imatge d'"Idol", el videoclip amb què BTS ha batut el rècord

El grup sud-coreà BTS pren a Taylor Swift el rècord de visites en un dia a YouTube

Actualitzat
TEMA:
Música

El grup sud-coreà BTS ha aconseguit, en només 24 hores, 45 milions de reproduccions del seu videoclip "Idol". La banda ha superat el rècord que Taylor Swift va establir amb "Look what you made me do", que va tenir 43,2 milions de visites en les primeres 24 hores des del seu llançament.

D'aquesta manera, la banda, molt popular entre els adolescents, ha batut un rècord en la història de música a YouTube amb aquest single, llançat fa cinc dies.
 

 

"Idol", que ara acumula més de 100 milions de reproduccions a YouTube, encapçala l'últim àlbum d'estudi de BTS, "Love yourself: answer". La cançó té una versió alternativa en què participa la rapera Nicki Minaj.

El grup està format per set nois de Corea del Sud. Però ha expandit la seva música més enllà del seu país d'origen i ha causat un gran impacte als Estats Units, on han estat els primers artistes coreans a guanyar el Premi Top Social Artist dels Billboard Music Awards, tant l'any passat com aquest.
 

Els set integrants de BTS a la gala dels Billboard Music Awards (Reuters)

 

Fins i tot a Catalunya BTS té una gran base de fans que compren i escolten la seva música cada vegada que treuen alguna novetat.

La banda sud-coreana va convertir-se en la celebritat mundial que més activitat va generar a Twitter el 2017 superant fins i tot els registres del president dels Estats Units, Donald Trump, i del cantant Justin Bieber.

Notícia relacionada: BTS, el grup sud-coreà que ha conquerit el món des de la xarxa

ARXIVAT A:
Música
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut