Treballadors ocupant la seu de Movistar
Treballadors ocupant la seu de Movistar
Barcelona

El jutge ordena el desallotjament dels treballadors tancats a la seu de Movistar a Barcelona

Creu que se'ls ha de fer fora, si cal per la força, perquè considera que es tracta d'una ocupació il·legal que pot perdurar en el temps

RedaccióActualitzat

El titular del jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona ha acordat el desallotjament del centenar de treballadors que estan tancats des de dissabte a la botiga de Movistar a la plaça de Catalunya de Barcelona per reclamar millores laborals.

En el seu escrit considera que l'acció sobrepassa una ocupació puntual i, a més, no veu adequat que a quarts de deu es faci un concert a l'interior de la botiga, com han anunciat els ocupants.

El jutge creu que se'ls ha de fer fora, si cal per força, perquè considera que es tracta d'una ocupació il·legal que pot perdurar en el temps i, per tant, sobrepassa una protesta laboral.

El magistrat també ha citat a declarar com a imputat el responsable dels treballadors que va organitzar l'ocupació. Aquest mateix jutge va desestimar dissabte desallotjar-los perquè va entendre que la mesura seria desproporcionada i que podria alterar l'ordre públic i provocar fins i tot lesionats. Ara creu que la situació no es pot enquistar.

Els concentrats, subcontractats per Telefónica a través d'una altra empresa, fan vaga des de fa més de 50 dies i han dit que no marxaran de la botiga fins que es trobi una solució a la seva situació laboral.

Anar al contingut