El Niño de Elche presenta el seu darrer treball al Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic supera els 1.100 professionals acreditats, la xifra més alta de la seva història

Actualitzat

ACN Vic - El Mercat de Música Viva de Vic tanca la 36a edició amb més de 1.100 professionals acreditats, la xifra més alta de la seva història. Una dada que el reafirma com a espai de trobada entre professionals i de descoberta de propostes artístiques. En total, des d'aquest dimecres i fins aquest dissabte, s'han programat un total de 61 concerts en 8 escenaris, que han aconseguit una ocupació mitjana del 84%, tot i que encara falta recomptar els assistents d'aquest dissabte. Aquesta és la darrera edició de Marc Lloret al capdavant de la direcció artística i Oriol Roca d'assessor artístic. Tots dos s'acomiaden després de 14 anys.

El 80% de la participació professional ha estat catalana, un 12% de la resta de l'Estat i un 8% internacional. En concret, el MMVV ha acollit professionals de 24 països. Portugal ha estat el país convidat de l'edició, amb quatre propostes dins la programació oficial i la presència d'una delegació de 30 professionals.  

Durant els quatre dies de Mercat, s'ha programat un total de 61 concerts en 8 escenaris diferents. En la 36a edició del MMVV, les preestrenes, estrenes de disc o de proposta escènica han representat gairebé la meitat de la programació (29 de 51 concerts). En global, els concerts de la 36a edició -a l'espera de recomptar els assistents d'aquest dissabte- han aconseguit un 84 % d'ocupació.

Programació de la darrera jornada

Aquest matí els concerts per a públic familiar de La dona del sac i Carlos Bianchini clausuraran els escenaris de l'Atlàntida després de tres dies d'activitat frenètica. La programació musical però, continuarà unes hores més amb les actuacions dels grups portuguesos Sús i To Trips Trio al Casino de Vic. Mar Pujol, Albert Pla & The Surprise Band i Ferran Palau protagonitzaran els concerts de l'escenari de la plaça Major Vera i Miki Núñez i Roba Estesa ho faran al Sucre Estrella Damm.

Aquesta també serà la darrera nit de programació OFF a la plaça dels Màrtirs, amb les actuacions d'Elape, Jost Jou i Partiperes- finalistes del sona9 d'aquest any- i Eloi Duran, guanyador del sona9 de l'anterior edició.  

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut