"El nou clam", els secrets del nou cant del Barça, a 3Cat

David Carabén, cantautor i vocalista del grup Mishima, és l'encarregat d'aconseguir un nou cant pel Club i el conductor de la sèrie documental que seguirà tot el procés a TV3 i a la plataforma 3Cat, amb artistes com Albert Guinovart, Núria Graham o Alizzz, entre molts altres

Actualitzat
La presidenta de 3Cat, Rosa Romà, el director de TV3, Sígfrid Gras, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, president del FC Barcelona,  Elena Fort, vidcepresidenta institucional del FC Barcelona i el conductor de "El nou clam", David Carabén, han escenificat aquest vespre la col·laboració de les dues entitats de país per al desenvolupament de la nova sèrie documental de 3Cat en què es descobrirà tot el procés de creació del nou cant del Barça per a la celebració del 125è aniversari del club. 
 
"El nou clam" segueix el camí que porta al comissionat del 125è aniversari i fill d'un dels responsables de l'històric Cant del Barça de Josep Maria Espinàs i Jaume Picas del 1974, David Carabén, a trobar aquest nou cant per al club. En aquest trajecte de 6 capítols en total per la història del FC Barcelona, es qüestionarà què significa ser català i culer al 2024, què uneix al club amb la cultura catalana o quina implicació tenen noms com Ramon Llull en el caràcter de l'entitat històrica. Tot plegat, per poder entendre el procés creatiu que viuran els protagonistes de "El nou clam" per arribar a trobar un nou cant musical. Noms com Mònica Terribas o Jordi Puntí participaran de la creació de la lletra i a altres com Albert Guinovart, Núria Graham o Alizzz els veurem inspirar-se per crear la música. 
 
Una docusèrie que uneix l'esperit competitiu, el talent literari i musical de Catalunya, un repàs per la història del país i alguns dels seus grans esdeveniments i personalitats que han conformat el caràcter dels catalans i catalanes i de les seves entitats. 
 
"El nou clam" és una producció de The Mediapro Studio, amb la col·laboració del FC Barcelona, que s'estrena en exclusiva a 3Cat. 
 
A partir d'aquest dijous 24 d'octubre, a les 22.45, a TV3 i a la plataforma 3Cat. 
 
#NouClam3Cat 
Anar al contingut