La mobilitat al passeig de Gràcia quedarà afectada tota la setmana (ACN/Laura Fíguls)

El passeig de Gràcia, tallat pel concert de clausura de la Copa Amèrica: consulta les afectacions

L'escenari en què actuaran Josep Carreras i Sara Baras diumenge alterarà el trànsit i farà desviar els autobusos
Redacció
TEMA:
Mobilitat

L'actuació del tenor Josep Carreras i la ballarina Sara Baras en la clausura de la Regata Cultural de la Copa Amèrica de vela, que tindrà lloc al passeig de Gràcia aquest diumenge, 20 d'octubre, a les 20.00, afectarà de ple la mobilitat al centre de Barcelona.

El principal hàndicap serà la instal·lació d'un gran escenari al passeig de Gràcia, entre els carrers de València i de Mallorca, on s'espera la presència de milers d'espectadors.

Hi haurà talls de circulació a la calçada central del passeig de Gràcia entre aquests dos carrers a partir del dia 15, a les 22.00, i fins al dimarts de la setmana vinent.

Els trams pròxims dels carrers de Provença i Mallorca també es veuran afectats el dia 20 d'octubre. No hi haurà afectacions del pas de vianants ni de bicicletes, ja que els laterals del passeig de Gràcia estaran oberts.


Muntatge de l'escenari al passeig de Gràcia

El tronc central del passeig de Gràcia, entre els carrers de València i de Mallorca, on s'ha de muntar el gran escenari, estarà tallat a partir de dimarts a la nit.

Així, sense afectar la circulació de les vies transversals, es restringirà la circulació al centre del passeig des del dimarts 15 d'octubre, a les 22.00, fins al dimarts següent, dia 22, a les 6.00, quan ja s'hauran acabat els treballs de desmuntatge i es restablirà la circulació.

Més endavant, el tram següent del passeig, entre Mallorca i Provença, estarà tallat el cap de setmana des del dissabte 19 a primera hora fins al dilluns 21, a les 8.00.

El tercer tram del passeig de Gràcia, entre Provença i Rosselló, on també es podrà veure l'espectacle amb grans pantalles, només estarà tallat diumenge, el dia del concert.

Es garantirà l'accés als aparcaments subterranis del passeig de Gràcia, entre els carrers de València i de Rosselló, excepte el dia 20, de 14.00 a 0.00.

 

 

Afectacions al transport públic

Entre el dimarts dia 15 a la nit i el dimarts 22 a primera hora, les línies d'autobús 7, 22, 24 i V15 es desviaran per itineraris alternatius per Pau Claris i Roger de Llúria:

  • Les línies 7 i V15: de les 22.00 hores del dia 15 a les 6.00 hores del dia 22, es desviaran per passeig de Gràcia, València, Roger de Llúria i Diagonal.
  • Les línies 22 i 24: de les 22.00 hores del dia 15 a les 6.00 hores del dia 22, en sentit muntanya, es desviaran per passeig de Gràcia, València, Roger de Llúria, Còrsega i Gran de Gràcia. En sentit mar, es desviaran per Diagonal, Pau Claris, Aragó i passeig de Gràcia.

La línia H10 es desviarà pel carrer d'Aragó únicament el dia del concert.

Les parades de bus situades al tram afectat del passeig de Gràcia quedaran anul·lades i se n'habilitaran d'excepcionals per a les línies afectades.

Pel que fa al Bicing, hi haurà dues estacions afectades per la celebració del concert, el mateix diumenge a la tarda. Es tracta de les estacions 364 i 374, situades al passeig de Gràcia, entre València i Mallorca i entre Provença i Rosselló, respectivament. Cap de les dues parades no estarà operativa la tarda de diumenge.

L'Ajuntament de Barcelona recomana a la ciutadania fer servir el metro per desplaçar-se per aquesta zona des del dimarts dia 15 al vespre, quan comencin les afectacions de la circulació, fins al dimarts 22, quan s'acabi de desmuntar tota la infraestructura.

ARXIVAT A:
Mobilitat Vela - Copa Amèrica
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut