La Policia va localitzar els responsables de l'animal gràcies al microxip (Public Domain Pictures CC0 1.0)

El periple de la Lucky per trobar els seus amos: la gossa va recórrer 163 km en una nit

La Lucky, un border terrier de 14 anys, es va escapar de la residència canina on era, a Berna, a Suïssa, i va aparèixer l'endemà a Ginebra

Redacció/AgènciesActualitzat

Va recórrer 163 quilòmetres en tan sols una nit. La Lucky, un border terrier de 14 anys, es va escapar de la residència canina on era, a Berna, a Suïssa, en busca dels seus amos, que estaven de vacances a Berlín. 

L'animal va escapar de la gossera el 31 de juliol, segons ha explicat la seva responsable, Jennifer Wagner, a la Ràdio Televisió Suïssa (RTS): "Hi havia un forat a la tanca."

Però lluny d'arribar a Berlín, la Lucky va aparèixer l'endemà al matí, l'1 d'agost, coincidint amb la festa nacional de Suïssa, prop del llac Léman, a Ginebra, a uns 163 quilòmetres d'on havia sortit, a unes dues hores en cotxe. Allà, un veí la va veure i va avisar la policia, que va traslladar la gossa a una comissaria, on van localitzar-ne els propietaris gràcies al microxip de l'animal.

Tot i el llarg viatge, la gossa no ha pres cap mal. De fet, els seus amos creuen que probablement algú l'ha portat en cotxe fins a Ginebra: "No crec que hagi corregut tant en tan poc temps." 

 

 

Anar al contingut