El president dels Estats Units, Donald Trump, acompanyat de la seva dona, Melania

El polèmic m'agrada de Melania Trump

El gest ha tingut molta repercussió a la xarxa, fins al punt d'especular-se que li havien "hackejat" el compte o que havia estat un error
Redacció Actualitzat

La primera dama dels Estats Units, Melania Trump, ha posat "m'agrada" a un tuit que feia broma sobre Donald Trump. L'escriptor Andy Ostroy ha compartit el missatge "sembla que l'únic mur que està construint Trump és el que hi ha entre ell i la primera dama" acompanyat d'un GIF en què es mostra la dona del president fent mala cara quan Donald Trump deixa de mirar-la durant la presa de possessió.

Ostroy ha compartit la notificació que ha rebut i ha apuntat que no sabia "si el compte era real o no", tot i que és el compte oficial que utilitzava abans d'entrar a la Casa Blanca.

Aquest gest per part de la dona del president dels Estats Units ha generat molta polèmica a les xarxes, fins al punt d'especular-se que li havien "hackejat" el compte de Twitter o que havia posat "m'agrada" per error. L'únic "like" que ha fet la primera dama al Twitter data de l'any 2012, en una publicació d'ella mateixa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut