Feijóo passa al davant de Sánchez, segons el CIS (Europa Press/Eduardo Parra)

El PP ampliaria avantatge amb el PSOE, segons un CIS fet en plena negociació per l'amnistia

Respecte a l'últim sondeig, fet a principis d'octubre, Feijóo faria el sorpasso a Sánchez i tornaria a guanyar les eleccions

RedaccióActualitzat

El PP guanyaria les eleccions espanyoles, si es tornessin a fer. És el que diu el baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) publicat aquest divendres, que dona un avantatge de 2,6 punts als populars.

Seria un resultat similar al de les eleccions del 23 de juliol, en què el PP ja va quedar al davant del PSOE, però que trenca amb el resultat de l'última enquesta del CIS, que dibuixava un frec a frec amb els socialistes al davant. Així, ara dona una estimació de vot del 33,9% als populars, i del 31,3% als socialistes.

Sumar, amb un 11,8?% d'estimació de vot, i Vox, amb un 10%, reculen respecte a les eleccions de l'estiu. Esquerra i Junts pràcticament quedarien igual, amb 1,9% i 1,4% d'estimació, respectivament.

 

L'enquesta del CIS s'ha fet en plenes negociacions sobre l'amnistia i es publica el mateix dia en què Pedro Sánchez, un cop ha tancat els pactes amb el PNB i Coalició Canària, s'ha garantit la majoria necessària per ser elegit en primera votació.

ARXIVAT A:
PSOEPP
Anar al contingut