Madrid

El PP defensa la seva posició en el "cas Gürtel" en el darrer comitè executiu del partit

Mariano Rajoy ha defensat la posició del seu partit en el "cas Gürtel" de presumpta corrupció que afecta càrrecs del Partit Popular. El líder del PP ho ha fet en el darrer comitè executiu del partit abans de les vacances d'estiu, on també s'han valorat els resultats de l'última enquesta del CIS i que donen avantatge al PP respecte al PSOE per primer cop.

Actualitzat
El PP ha reiterat aquest dimarts que estan disposats a arribar fins al final per aclarir les filtracions sobre el "cas Gürtel". Precisament, un dels imputats provisionals i tresorer del partit, Luis Bárcenas, sí que ha assistit avui a la reunió.

A la darrera executiva del partit abans de les vacances, també s'ha valorat la darrera enquesta del CIS en intenció de vot i que dóna avantatge al PP per primer cop davant el PSOE. La secretària general ha acusat el Centre d'Investigacions Sociològiques de facilitar als ciutadans unes dades esbiaixades a través dels baròmetres d'opinió. El PP considera aquestes dades l'inici de la decadència de Zapatero.

Anar al contingut