El PP critica el que considera "polítiques d'extrema esquerra" del govern

En sintonia amb altres partits de l'oposició, ha demanat a Torra que no bloquegi l'acció de govern
Redacció Actualitzat
TEMA:
Debat política general

El portaveu del Partit Popular, Alejandro Fernández, ha començat la seva intervenció denunciant el que considera una amenaça per part de l'executiu català: deixar Catalunya en mans d'un govern en funcions sense capacitat de legislar.

"Els problemes personals se'ls ha buscat vostè. No condueixi tot Catalunya a la misèria", ha dit Fernández al president Quim Torra. "No els importa bloquejar el país seguint directrius de Waterloo", reblava el diputat popular en referència a l'antiga residència de l'expresident Carles Puigdemont.

El líder del PP creu que la gestió del govern de Torra ha provocat el "sorpasso" de Madrid i altres comunitats autònomes a Catalunya, comunitats autònomes que, assegura, disposen de menys finançament i menys competències i "els ha anat millor", un greuge que explica per la "llosa nacionalista".

En el seu balanç particular, Alejandro Fernández assenyalava el que veu com una administració amb una estructura "gegant i improductiva" alimentada per les polítiques "d'extrema esquerra" promogudes per la CUP, que inclourien "turismofòbia" des de les institucions.

"Per construir la Catalunya del futur volen destruir la Catalunya del present" des "del rancor i el fanatisme", ha etzibat.

En la línia de tots els altres partits a l'oposició, Fernández ha criticat el conflicte constant entre els socis de govern, JxCat i ERC.

Alejandro Fernández ha promès que, si hi ha eleccions, promouran un projecte polític que no demonitzi la discrepància i que garanteixi "la concòrdia i la convivència". Això sí, "sempre sota el marc de la llei".

ARXIVAT A:
Debat política general
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut