
El Prat donarà el tret de sortida a les Festes de la Carxofa amb una nova edició de les Jornades Gastronòmiques
ACN El Prat de Llobregat - El Prat de Llobregat celebrarà entre el 20 de març i el 21 d'abril una nova edició, la setzena, de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat que donen el tret de sortida a les Festes de la Carxofa. Durant les jornades, que enguany tenen com a padrí el cuiner Xavier Pellicer, 26 restaurants del Prat i 13 municipis de l'entorn reivindicaran la gastronomia sostenible i arrelada al territori oferint menús elaborats amb els productes més emblemàtics del municipi i del Parc Agrari. "Arriba la primavera i un any més volem posar en valor i reivindicar els productes que formen part de la nostra identitat i la feina dels pagesos i els criadors que els porten a la nostra taula", ha destacat l'alcaldessa del Prat, Alba Bou.