L'expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)

El president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, nega al jutge del "cas Bárcenas" cap pagament en B al PP

El president de les Corts Valencianes ha declarat com a testimoni davant del jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, que volia saber per què surt el seu nom en la comptabilitat en negre de l'extresorer del PP. Cotino ha negat haver fet cap donació al partit, tot i que ha admès haver estat a la seu del PP en dia que consta el pagament.
Redacció Actualitzat

El president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, ha declarat com a testimoni davant del jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz que mai ha fet cap donació de 200.000 euros al Partit Popular, en contra del que consta als "papers de Barcenas". Ruz l'havia citat perquè expliqués si l'11 de març del 2004, el dia dels atemptats a l'estació d'Atocha de Madrid, havia estat a la seu del PP al carrrer Génova de Madrid, ja que el suposat pagament consta amb aquesta data als documents de l'extresorer popular.

"El dia de l'atemptat vaig ser a Madrid, var anar a la Direcció General de la Policia i a Atocha", ha explicat als periodistes després de comparèixer davant del jutge, i ha afegit que a la seu del partit hi va anar per parlar amb Francisco Villar, llavors diputat i posteriorment cap de gabinet de Rajoy quan era líder de l'oposició, però que no hi va entregar cap sobre. Segons ell, va pensar que podia ser útil en un dia com aquell.

Als "papers Bárcenas" hi apareix una donació de 200.00 euros en B al PP en nom de Sedesa, empresa del seu nebot Vicente Cotino, que també declararà com a imputat en el cas.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut