El president extremeny, Guillermo Fernández Vara (EFE)
El president extremeny, Guillermo Fernández Vara (EFE)
Mèrida

El president extremeny rebutja la proposta de Puigdemont d'un front comú contra Montoro

"A mi, el frontisme no em va", ha afirmat el socialista Guillermo Fernández Vara en relació amb la reducció del dèficit que el ministre d'Hisenda reclama a les comunitats autònomes

RedaccióActualitzat

El president extremeny, el socialista Guillermo Fernández Vara, s'ha pronunciat en contra de la proposta de Carles Puigdemont de fer un front autonòmic contra el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, per corregir el dèficit de les comunitats. "A mi, el frontisme no em va", ha dit Fernández Vara, que ha comentat que, quan el president català es va posar en contacte amb ell, li va contestar que el dèficit s'ha de solucionar amb diàleg i en fòrums com la Conferència de Presidents Autonòmics.

Puigdemont ha informat aquest matí que ha trucat als presidents de les Balears, el País Valencià, Aragó, Extremadura i Andalusia per plantejar-los aquesta iniciativa. Poc abans de presidir a Mèrida la reunió de la Comissió Executiva Regional del PSOE, Fernández Vara ha revelat que el president de la Generalitat li va traslladar la possibilitat de reunir-se amb ell, però el cap del govern extremeny li va dir que, si ho feia, ho faria amb tots els mandataris autonòmics. "Això no es resol amb frontisme, sinó amb diàleg i adoptant mesures", ha apuntat el cap de l'executiu d'Extremadura.

Anar al contingut