El presumpte violador d'Igualada té antecedents per delictes sexuals en l'àmbit familiar

Té uns 20 anys i un caràcter poc tolerant a la frustració, a més d'un habitual tracte violent i despectiu amb les dones

La detenció del sospitós de la brutal agressió sexual a una menor de 16 anys la nit de la castanyada a Igualada ha donat un respir tant a la població com a l'entorn de la víctima, que feia mesos que l'esperaven. El suposat agressor és un noi d'uns 20 anys que no tenia cap relació prèvia amb la noia.

El caràcter del detingut --impulsiu i amb baixa tolerància a la frustració-- juntament amb els seus hàbits, que inclouen també un habitual tracte violent i despectiu amb les dones i el consum de tòxics, ajudaran a aportar informació al cas, juntament amb tot el que la policia es va emportar de casa seva després de l'escorcoll.

El presumpte violador té antecedents per delictes sexuals en l'àmbit familiar i domèstic.

També aportaran informació als investigadors el tipus de ferides que tenia la víctima --les que són compatibles amb una violació i les que tenen una violència afegida-; el grau d'aquesta violència, el lloc i l'entorn on es va cometre el delicte.

La víctima no ha pogut explicar com la va abordar l'agressor ni si hi va tenir cap interacció perquè no ho recorda, però el lloc i l'entorn on es va cometre el delicte sí que aporten informació als investigadors.

Els investigadors també tenen en compte les ferides de la víctima, tant les que són compatibles amb una violació com les que tenen una violència afegida, un dels elements que situa el cas no només en l'àmbit de l'agressió sexual, sinó també com una causa per temptativa d'homicidi.

Ara que ja s'ha posat nom al sospitós, i el fet que estigui detingut, també pot facilitar que el seu entorn aporti detalls de comportament o altres dades que puguin ajudar a la instrucció del cas.

 

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclistaAgressió sexualMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut