Milers de persones assisteixen cada any al Parc del Fòrum de Barcelona en motiu del Primavera Sound (ACN / Jordi Borràs)

El Primavera Sound cancel·la els festivals a Llatinoamèrica per "dificultats externes"

Ho atribueix a "dificultats externes" a les edicions de Buenos Aires, Sao Paulo, Montevideo i Asunción

El festival Primavera Sound ha cancel·lat els quatre esdeveniments que tenia previstos a Llatinoamèrica aquest 2024, programats per finals de novembre i principis de desembre.

A través d'un comunicat, ha anunciat que els festivals de Buenos Aires (23 i 24 de novembre) i Sao Paulo (30 de novembre i 1 de desembre) i els Primavera Day de Montevideo (21 de novembre) i Asunción (29 de novembre) "hauran d'esperar" a causa de "dificultats externes" que impossibiliten la realització dels esdeveniments tal com "es mereix el públic".

En aquest sentit, la nota recull les paraules del director del festival, Alfonso Lanza, que ha remarcat que es tracta d'una decisió "difícil" que s'ha hagut de prendre després de "molts mesos de feina" i després d'intentar "nombroses vies" per poder-los celebrar amb garanties.

Lanza afegeix que la seva intenció és tornar a Llatinoamèrica en un futur, "tan aviat com sigui possible".


Pel que fa a les entrades ja venudes, el comunicat assegura que la plataforma de vendes es posarà en contacte amb els compradors per explicar-los tots els detalls del procés de devolució.

L'organització del Primavera Sound ha declinat fer cap més comentari i es remet a la nota publicada aquest divendres passat.

La cancel·lació suposa un revés per la marca Primavera Sound, que l'any passat ja va anunciar la suspensió de l'edició madrilenya del festival.

 

ARXIVAT A:
MúsicaPrimavera SoundBrasilArgentina
Anar al contingut