El Primavera Sound del 2023 tindrà doble seu: Barcelona i Madrid

El festival anuncia tres dies de concerts a la capital catalana i tres dies més a la capital espanyola
Redacció Actualitzat
TEMA:
Primavera Sound

L'edició del Primavera Sound de l'any que ve tindrà dues seus: Barcelona i Madrid. Així ho ha anunciat l'organització del festival al seu compte d'Instagram. Un anunci que, diu al missatge, fan "molt il·lusionats" i acompanyen amb un cartell amb el nom de les dues capitals:

 

Així, el Primavera Sound del 2023 tindrà una primera part, amb concerts al Parc del Fòrum de Barcelona entre els dies 1 i 3 de juny, i una segona part a la Ciutat del Rock, a Arganda del Rey, entre els dies 8 i 10 de juny.

En un comunicat, expliquen que l'aterratge a Madrid és l'últim capítol d'una "llarga i estreta relació" amb la ciutat, però també "el principi de tot el que ha de venir". Recorden que ja fa uns anys que l'edició del Primavera Club a la tardor també se celebra a les dues ciutats.

I afegeixen: "Des del Primavera Sound no podem estar més agraïts a la Comunitat de Madrid, a l'Ajuntament de Madrid i a l'Ajuntament d'Arganda del Rey per totes les facilitats i entusiasme amb què han estat i estan treballant amb nosaltres perquè aquesta edició que tanta il·lusió ens fa sigui una realitat el 2023".

El festival va fer públiques discrepàncies amb l'Ajuntament al desembre(ACN/Mar Vila)


Amenaces de marxar de Barcelona

Al desembre, la direcció del festival va fer públic el seu malestar amb l'Ajuntament de Barcelona i va amenaçar d'abandonar la ciutat per discrepàncies amb el govern municipal.

Fins ara, el festival Primavera Sound sempre s'ha celebrat només a Barcelona. La primera vegada va ser l'any 2001 al Poble Espanyol. Des del 2005 s'organitza al Parc del Fòrum, sempre entre finals de maig i principis de juny. En aquest temps ha anat sumant públic, fins a arribar a les més de 215.000 persones el 2019.

Aquest 2022 torna després de dos anys sense celebrar-se per culpa de la pandèmia. Es farà entre el 2 i el 12 de juny.

ARXIVAT A:
Primavera Sound
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut