Pedro Sánchez en un míting del PSOE, avui a Mèrida

El PSOE guanyaria amb el PP a tocar, en el primer CIS electoral en ple debat sobre l'amnistia

Pel que fa als partits independentistes, ERC es mantindria i Junts patiria una lleugera davallada

Actualitzat

El PSOE guanyaria ara unes eleccions generals amb el Partit Popular trepitjant-li els talons, segons l'última enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques.

Segons aquest baròmetre d'opinió, que es va fer en ple debat sobre una llei d'amnistia, el partit de Pedro Sánchez s'imposaria per només 4 dècimes al d'Alberto Núñez Feijóo, que va guanyar les últimes eleccions del 23 de juliol.

Sumar quedaria com a tercera força i pujaria lleugerament respecte als últims resultats electorals. L'extrema dreta de Vox, en canvi, perdria més de dos punts.

Pel que fa als partits independentistes, ERC es mantindria i Junts patiria una lleugera davallada.

 

Les enquestes es van fer a principis de mes, en plenes converses entre socialistes, Sumar, Esquerra i Junts sobre l'amnistia i l'autodeterminació, i just després del debat de la investidura fallida d'Alberto Núñez Feijóo al Congrés dels Diputats.

Al setembre, el darrer baròmetre del centre que presideix José Félix Tezanos situava el PSOE per davant del PP en intenció de vot, encara que les últimes eleccions generals, el 23 de juliol, les va guanyar el PP.

En aquell sondeig, Sumar també superava Vox, que passava a ser la quarta força del parlament espanyol.

ARXIVAT A:
EleccionsPedro SánchezAlberto Núñez Feijóo
Anar al contingut