El secretari tècnic del Ministeri de l'Interior, Juan Antonio Puigserver, durant la jornada electoral del 21-D
El secretari tècnic del Ministeri de l'Interior, Juan Antonio Puigserver, durant la jornada electoral del 21-D
Barcelona

El secretari tècnic del ministeri deixa el seu despatx a la Conselleria d'Interior

Actualitzat

El 155 s'acomiada de la conselleria d'Interior. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el secretari general tècnic del Ministeri de l'Interior, Juan Antonio Puigserver, ja ha dit adeu als treballadors de la conselleria. Puigserver, que ha tutelat el departament després de la destitució del conseller, es va acomiadar aquest dilluns al matí, mentre al Parlament se celebrava el ple que va investir Quim Torra com a president de la Generalitat.

Puigserver va arribar a la conselleria poc després de les 11 del matí i es va acomiadar dels seus col·laboradors més propers, d'alguns en persona i d'altres per telèfon. A la tarda, va recollir les seves coses i va tornar definitivament a Madrid.

El secretari general tècnic del ministeri ha dirigit la conselleria d'Interior durant els darrers 199 dies, des que es va cessar Joaquim Forn en aplicació de l'article 155. Al llarg d'aquest temps, ha ocupat discretament un despatx a la conselleria, però ha estat el del secretari general, Cèsar Puig, i no el del conseller.

Com a curiositat, fonts consultades per Catalunya Ràdio assenyalen que Puigserver ha encapçalat diverses reunions en una sala presidida per una fotografia de Carles Puigdemont i mai ha demanat que la retiressin.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut