Turull abandonant la presó de Lledoners
Turull abandonant la presó de Lledoners
Sant Joan de Vilatorrada

El Suprem dona un permís extraordinari a Turull per visitar el seu pare a l'hospital

RedaccióActualitzat

El Tribunal Suprem ha concedit aquest divendres un permís extraordinari a Jordi Turull, que és a la presó de Lledoners, per poder visitar el seu pare a l'hospital.

Ha sortit de la presó de Lledoners a les 15.00 i s'ha estat amb el seu pare fins que s'ha acabat l'horari de visites preestablert pel centre hospitalari.

La sala que jutjarà els líders del procés recorda que a l'hospital ha d'estar en tot moment sota custòdia i que els Mossos d'Esquadra han de garantir que l'estada a l'hospital es limiti estrictament a la visita.

Segons fonts del Suprem, la defensa de Turull ha fet la petició aquest mateix divendres i ha rebut l'aval de la junta de tractament de la presó de Lledoners i de la sala que jutjarà els líders independentistes.

És el segon permís extraordinari que el tribunal dona a un dels polítics presos. A l'agost, l'exconsellera Dolors Bassa va poder sortir unes hores de la presó de Puig de les Basses, a Figueres, per visitar la seva mare, que havia estat operada en una clínica de Girona.

ARXIVAT A:
Procés catalàJordi Turull
Anar al contingut