Trenta artistes pujaran a l'escenari del Condal en el concert solidari "Originals X Amor" (Wikimedia Commons / Color sèpia)

El Teatre Condal celebrarà el concert solidari "Originals X Amor" amb una trentena d'artistes

Els fons recaptats en el concert aniran destinats a l'Associació Catalana per a la Prevenció de l'Assetjament Escolar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

El Teatre Condal celebrarà el concert solidari "Originals X Amor" el 28 d'octubre. Es tracta d'un concert que fusiona el projecte Originals - Cicle de Compositors Catalans de Teatre amb el cicle Amor x Amor.

Els trenta artistes que pujaran a l'escenari interpretaran els temes dels cinc compositors que han format part d'aquests projectes: Núria Llausí, Carles Alarcón, Mateu Peramiquel, Dídac Flores i Gerard Sesé.

El concert -a piano i veu- constarà d'un repertori integrat totalment per cançons escrites pels cinc compositors, i incorporarà peces inèdites.

Alícia Serrat dirigirà el concert. Precisament, Serrat va participar com a compositora en la primera edició del cicle "Originals", l'any 2018, i ha dirigit totes les edicions que s'han fet fins ara dels concerts solidaris "Amor X Amor".
 

Recaptació per lluitar contra l'assetjament escolar

Els fons que es recaptin es destinaran a l'Associació Catalana per a la Prevenció de l'Assetjament Escolar (ACPAE).

L'ACPAE té com a objectiu el desenvolupament d'un comportament preventiu que permeti a infants i adolescents resoldre els conflictes en l'entorn escolar i social.

A part, també busca l'aprenentatge de tècniques psicològiques, socials i físiques amb què poder enfrontar-se a l'assetjament escolar i el ciberbullying.
 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut