El tretzè dia de campanya gira entorn del debat a nou de TV3

Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

Gairebé 2 milions d'espectadors van connectar, en algun moment, amb el programa especial del debat de TV3. Una xifra impactant que posa en evidència l'interès que desperten aquestes eleccions, les més atípiques, enmig d'una pandèmia, tot i les difícils condicions en què s'hauran de fer.

En el debat, els nou principals candidats van contrastar programes amb més o menys duresa, però no van aclarir un dels grans dubtes que s'han plantejat durant la campanya: quines aliances estan disposats a fer després del 14 de febrer.

TV3 va fer un gran desplegament perquè no es perdessin detall del predebat i del debat. Però no tot es va veure en directe. Entre bambolines van passar més coses. L'exministre de Sanitat, per exemple, no es va voler fer el test d'antígens, cosa que ha aixecat les crítiques dels seus contrincants.

D'altra banda, aquest matí, el candidat d'Esquerra ha anunciat que, si obté la presidència de la Generalitat, aplicarà un pla de xoc social contra la pobresa i per reactivar l'economia. Pere Aragonès n'ha parlat a "Els matins" de TV3, on ha reiterat que no comptarà amb el PSC per governar.  

Els socialistes asseguren que Esquerra i Junts volen reeditar el pacte de govern. Salvador Illa ho ha dit en un acte amb dones, on ha anunciat que si governa farà un executiu paritari i on ha tingut el suport de Pedro Sánchez.

Tant Illa com Sánchez han cridat a la participació en les eleccions per aconseguir el canvi a la Generalitat. També han insistit a atacar els governs independentistes de l'última dècada.

 

Al marge del debat, la campanya electoral ha entrat de ple en la recta final i els partits demanen que diumenge cap vot es quedi a casa:

<iframe src="https://www.ccma.cat/video/embed/6083797/" allowfullscreen scrolling="no" frameborder="0" width="500px" height="281px"></iframe>

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut