Els Bombers treballen en l'extinció d'un foc a l'interior d'una planta de biomassa al polígon de la Valldan a Berga

ACN Berga - Els Bombers treballen en l'extinció d'un foc a l'interior d'una planta de biomassa al polígon industrial de la Valldan a Berga. Segons informa el cos, l'avís s'ha rebut cap a tres quarts de quatre de la tarda i s'estan atacant les flames des de l'exterior. Es desconeixen les causes de l'incendi. De la seva banda, Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d'emergències Procicat, i ha explicat que en un primer moment els Bombers han demanat evacuar una empresa propera per precaució, i que posteriorment han demanat confinar el veïnat i les persones que es trobin al barri de Valldan pel mateix motiu. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha indicat en una primera informació que no hi ha hagut ferits.

(S'actualitza la informació amb el confinament del veïnat)

El cos d'extinció d'incendis, que treballa a l'indret amb divuit dotacions, ha explicat que el sostre ha col·lapsat parcialment i que les flames afecten un dels vehicles aparcats a l'interior del recinte.

També ha explicat que es treballa amb l'objectiu de refredar la part dreta de la nau, on ha començat a cremar l'oli a l'interior calderes.

Anar al contingut