Els alumnes ja tenen disponibles al portal d'accés a la universitat el resultat de les PAU (ACN/María Belmez)

Els estudiants ja poden consultar les notes de la selectivitat

Ara s'obre un període de tres dies per demanar la revisió, en cas que l'alumne no estigui d'acord amb la qualificació de les PAU
Actualitzat
TEMA:
Selectivitat

Ja estan disponibles al portal del canal Universitats les notes de la selectivitat d'aquest 2022. Per accedir-hi, cal posar l'identificador d'usuari i la contrasenya.

Al mateix web, l'estudiant es pot descarregar un certificat de les PAU amb les qualificacions. Aquest certificat és un document amb codi segur de verificació (CSV) que li dona la mateixa validesa que té un original.

Revisió de les notes

Amb els resultats de les PAU publicats, si l'estudiant no està d'acord amb la puntuació obtinguda en una o diverses matèries, pot demanar una revisió dels exàmens en què consideri incorrecta l'aplicació dels criteris generals d'avaluació i/o específics de correcció.

Les sol·licituds es fan al Portal d'Accés a la Universitat en els terminis establerts. En el cas de la revisió, el termini és de tres dies, fins a l'1 de juliol. L'alumne podrà sol·licitar la verificació de la qualificació o una nova correcció.

Tots dos sistemes són excloents en la mateixa matèria. Si es demana la verificació d'una matèria, no es pot demanar una nova correcció de la mateixa matèria. Sí que es pot demanar la verificació d'una matèria i una nova correcció d'una altra de diferent.

Els resultats de la revisió de l'examen se sabran el divendres 8 de juliol.

La sol·licitud per veure l'examen de les PAU serà del dilluns 11 al divendres 15 de juliol, només en cas d'haver-ne demanat prèviament la revisió.

Les millors notes de la selectivitat, doncs, encara trigaran uns dies a saber-se.

 

ARXIVAT A:
Educació Universitat Selectivitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut