Els seguidors de Céline Dion han omplert les xarxes d'indignació contra Rolling Stone (Europa Press/Ian West)

Els fans de Céline Dion, indignats: Rolling Stone l'exclou de la llista de millors cantants

La revista fa un recull dels qui considera que són els millors intèrprets de tots els temps, una llista que tanca la catalana Rosalía
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

La cantant Céline Dion no forma part de la llista que ha elaborat la revista Rolling Stone amb els "200 millors cantants de tots els temps".

La llista l'encapçala Aretha Franklin, seguida de Whitney Houston i Sam Cooke.

Mariah Carey o Beyoncé figuren entre els 10 primers i, més avall, hi ha Taylor Swift o Ozzy Osbourne. El rànquing el tanca, en el lloc 200, la catalana Rosalía.

Molts seguidors incondicionals de Céline Dion han omplert de missatges les xarxes socials per mostrar la indignació que senten amb aquesta decisió. Alguns esperen que es tracti d'un "error" involuntari perquè consideren que excloure-la expressament seria una omissió "criminal".  

Altres remarquen que la cantant té "la millor tècnica vocal de tots els temps".

 

Les reaccions d'incredulitat i de decepció s'han anat reproduint a tot el món. Dion, originària del Quebec, ha estat guanyadora de cinc premis Grammy.

La intèrpret, de 54 anys, ha venut més de 250 milions d'àlbums a tot el món en més de quatre dècades de carrera. Forma part de l'imaginari popular, sobretot, per haver interpretat la banda sonora de la pel·lícula "Titanic".

Segons Rolling Stone, la llista ha estat elaborada a partir de l'originalitat, la influència i la profunditat del repertori de cada artista, així com l'impacte del llegat musical que deixa. També remarquen que la llista recull els millors cantants, "i no les millors veus".

A la tria tampoc no hi són Cher, Janet Jackson, Madonna, Nat King Cole ni Judy Garland, entre d'altres.

 

ARXIVAT A:
Música Estats Units
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut