La concentració de simpatitzants de Vox, aquest diumenge a la nit a la Gran Via de Barcelona

Els Mossos expedienten Vox per vulnerar la normativa anti-Covid la nit electoral

El partit havia demanat permís per celebrar els resultats davant la seu electoral a Barcelona, els el van denegar però van mantenir la concentració
Redacció Actualitzat
TEMA:
Vox

Els Mossos han aixecat una acta contra Vox per haver incomplert les restriccions contra la Covid-19 a Barcelona després durant la nit electoral d'aquest diumenge.

El partit d'extrema dreta va organitzar la seu electoral a l'hotel Avenida Palace, a la Gran Via de Barcelona, i va convocar els seus seguidors al davant per celebrar els bons resultats.

Els van denegar el permís

El partit havia demanat permís per fer la concentració, la conselleria d'Interior els el va denegar, però van mantenir la convocatòria i s'hi van aplegar algunes desenes de persones.

Els Mossos hi van anar i van cursar una denúncia contra els responsables del partit per no haver-la suspès i demanat a tothom que se n'anés.

 

L'únic partit

Aquest dilluns, el comissari dels Mossos Joan Carles Molinero ha explicat que Vox ha estat l'únic partit que ha incomplert la normativa de restriccions pel coronavirus la nit electoral:

"És l'única acta que consta d'un partit polític, donat que tots els altres van complir amb la normativa vigent."

Vox va celebrar haver aconseguit 11 diputats en les eleccions al Parlament de Catalunya, cosa que els situa com a quarta força política, per darrere del PSC, ERC i Junts.

El cap de llista de Vox, Ignacio Garriga, aquest diumenge a la nit arribant a la seu electoral (Europa Press)
ARXIVAT A:
Vox Eleccions Parlament Catalunya 2021 Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut